Social icons

2021/01/12

MINU 2020 ILULEMMIKUD

 Nonii, äratame selle blogi ka uuesti ellu, sest eelmisel aastal ma siia väga palju ei sattunud (insta võtab üle). Kui palju te üldse loete praegu blogisid ja erinevaid tootearvustusi? Mul endal on nii, et näen kedagi nt instas mingit toodet promomas ja siis kohe googeldan, et kas on siis hea toode või ei. Ja peaaegu alati satun kellegi review peale, sest ma poodide kodulehel asuvat haipivat juttu niikuinii ei usu (ka sealseid kommentaare alati mitte). Kõik ju ütlevad, et nende toode on alati parim. Aga jõuame iis tänase postituse juurde. Antud lemmikud on siis need tooted, mille järgi ma 2020 aastal kõige rohkem haarasin. Eamus tooted on mulle promopakkide seest tulnud, kuid sellegipoolest mingit kohustust mul neid teile üles kiita ei ole. Aga tänu nendele promopakkidele olen leidnud enda jaoks uusi ja häid tooteid, mida kasutada rohkem kui see üks pudelike, mis saadetakse.  Niiet haarake tassike teed kõrvale ja hakkame pihta :)

L'OREAL REVUTALIFT SEERUM

See toode on kohe kindlasti 2020 aasta kõige parem avastus ja mul hetkel kasutuses juba teine pudel (sain toote aasta lõpu poole). Tegemist on hüaluroonhapet sisaldava seerumiga, mis aitab näonahka sügavuti niisutada ja kortse vähendada. Ma hakkasin seda kasutama koos kvartsist rullikuga, millega on hea toodet näo sisse masseerida. Mulle endale tundub, et tänu sellisele kombole olen oma näonaha nii heaks saanud, et kohati pole isegi tavalist näokreemi vaja lisaks kasutada. Seerumit on ka hea lihtne peale kanda, kuna ta on pipetiga otsik. Kasutan seermit nii hommikul kui õhtul. Vahel asendan õhtuse seerumi ka GARNIER BIO NÄOÖLI'ga. Pigem teen seda siis, kui olen nt eelnevalt pika pesuprotseduuri teinud ja tahan nahka rohkem poputada. Antud toode sisaldab kanepiseemneõli ja aitab kortsukesi siluda.

MIZON BYE BYE PIMPLE PATCH PLAASTRID

Ma nimeetan neid punniplaastriteks. No ikka aeg-ajalt tekib neid nõmedaid punnikesi ja kui see juhtub, puhastan näo ära ja panen mingiks ajaks punni peale pisikesed plaastrid, mis siis aitavad punnidega võidelda. Kui plaaster muutub valgeks, on aeg see eemaldada. Olen ka terveks ööks plaastreid peale jätnud ja hommikuks on nahk korras. Ühes pakis on 24tk ja neid jätkub mul päris pikaks ajaks. Need näevad välja nagu suuherpese plaastrd. 
GARNIER BANANA HAIR FOOD MASK

Jep, ma kasutan seda maski ja ka selle alternatiive pea igakord kui pesemas käin ning juuksed on alati megapehmed ja head. Banaanisari on mõeldud siis kuivadele juustele ning blondid ja lokkis juuksed just sellele kirjeldusele vastavadki. Ja kui toode lõhnab hästi, on ju ainult pluss!
THE BODY SHOP PÄIKESEPUUDER

Kasutan seda puudrit toonis matte coco fair 01 ja see on olnud sellel aastal ainuke bronzer, mida olen vajanud. Kõik teised on seisma jäänud. Mulle meeldib, et see on just parajalt tume (mitte liiga), ning matt. Juba paari pintslitõmbega saavutan sellise tulemuse, mis mulle meeldib ja see on mu meigirutiini palju kiiremaks teinud. See puuder sisaldab ka kookosöli, aga ma ei ole aru saanud, et see kuidagi toodet paremaks teeks.

L'OREAL SKIN PARADISE TOONIV KREEM

Seda toodet olen ma kasutanud jumestuskreemi asemel kuna ta on palju kergem, aga samas piisavalt kattev, et nahk tunduks viimistletud. Toode sisaldab aaloet ja seetõttu ei jää ka nahal kuiv. Pigem ongi selline tunne nagu kasutaksin näokreemi, mis lisaks annab ka ilusa jume. Kasutan tooni light 01.
L'OREAL UNBELIVA BROW KULMUGEEL

Ma olen seda toodet kasutanud ka juba eelnevatel aastatel ning see on mu täielik go-to kulmutoode. Esiteks, ta püsib mitu päeva peal. Teiseks, seda on pintsliga väga lihtne peale kanda. Muidugi peab ikka harjutama, et tulemus jääks ilus ja ei teeks endale ülitumedaid markerkulme. Kasutan tooni 104 chatan. Ainuke miinus sellel tootel on, et kui ta juba hakkab ära kuivama, siis on keerulisem toodet peale kanda. Aga jah, igapäevaselt ka kulme meigieemaldajaga maha ei nühi vaid pigem järgmine hommik käin niiske kulmuharjaga kulmud üle ja vajadusel täidan lüngad :)
MAYBELLINE LASH SENSATIONAL RIPSMETUŠŠ

Ma olen ikka niiiiii palju erinevaid ripsmekaid proovinud ja väga tihti meeldivad mulle neist enamus, aga see ei tähenda, et kohe kõigiga see wow-efekt tuleb. Antud ripsmekaga üle pika aja ripsmeid värvies aga märkasin, et mu ripsmed on kohe eriti pikad, eraldatud ja ilusad ning nüüd ma olen tuššist nii vaimustuse! Tuššil on kummist, kergelt kaardus hari, millega on nii hea värvida. Kasutan tooni midnight black. Ma arvan, et mu ripsmete heale seisukorrale on kaasa aidanud ka Placent Acivi ripsmeseerumi kasutamine, hihi.
MAYBELLINE SHINE BRILLIANT HUULEPULK

Ma olen forever nude huulepulga tüdruk ning mul on erinevaid nude toone kodus päris mitu.  Peaaegu alati haaran ma endaga kuhugi kaasa just selle huulepulga toonis 50 baddest beige. See sobib mu nahatooniga ja ei ole ka matt ning niisutab hästi. Jah, ta ei püsi hästi peal kui söön/joon, kuid ma annan selle talle andeks, sest ta ei maksa ka teab mis hingehinda :) Lisaks mulle ullult meeldib selle huulepulga rose gold pakend.
THE BODY SHOP HIMAALAJA SÖE PUHASTAV MASK

Ma pole väga pikalt tahtnud kasutada savimske või muid selliseid, mida peab hiljem näolt maha pesema. Sheet maskidega ju nii lihtne. AGA see mudamask üllatas mind ja seetõttu ka kindla koha mu ilulemmikutes sisse võttis. Nimelt tuleb maski peal hoida vaid 5-10 minutit ja selle aja jooksul ta kuivab näol ära. Maski maha pestes on tunda väikeseid söetükikesi, mis mõjuvad kui näokoorija kui pesen. Peale maski on nägu silmnähtavalt puhas ja sile. Kasutan seda siis kuskil 2 korda kuus, vaheldumisi tavaliste sheet maskidega. Sain maski alles talvel ning ei ole jõudnud seda nüüd terve aasta veel kasutada, kuid juba need paar korda on mulle nii meeldinud, et olen ka sõbrannadele kiitnud :)


Postita kommentaar