Social icons

2019/07/26

BABY TALK: MATERNITY PHOTOSHOOT

11.juulil, kui mul oli juba 33 nädalat täis tiksunud, käisin ma Teevi juures oma beebiootust jäädvustamas. Kogu sessioon toimus tema stuudios Tiskres ja kestis veidi üle tunni. Selle aja vältel oli mul seljas neli erinevat riietust. Mulle hullut meeldis, et Teevi aitas poose välja mõelda ja mind nii-öelda paika sättida. Rasedana see modelli elu ei ole üldse lihtne :D 

Kes plaanib last ja tahab tulevikus taolisi pilte endast teha lasta, siis kindlasti soovitan Teevit. Aga pange aeg tema juurde kirja juba praktiliselt kohe kui teada saate, et laps on tulemas! Tal on ajad üsna täis. Ja et te end terve sessiooni vältel hästi tunneksite, soovitan lasta end ilusaks teha proessionaalse meikari ja juuksuri juures. Mina usaldasin end sellel päeval Kadhy kätesse ja jäin tulemusga mega rahule! Miks ma just Kadhy valisin? Sest ma nägin, et tema tehtud meigid olid Teevi piltidel täägitud ja hiljem sain teada, et nad teevadki omavahel koostööd :) Ja vau-vau-vau kui ilusat meiki ta ikka teeb !

Kuna pildid räägivad juba enda eest, siis ma lasen teil nüüd pilte nautida :) 
(pilte sain muidugi kokku rohkem kui siin näitan- netifailid ja trükifailid eraldi)


Postita kommentaar