Social icons

2018/06/15

ROSEGAL SUMMER WISHLIST

Rosegal veebipoest olen ma mitu korda juba tooteid tellinud. Esimene tellimus antud lehe kaudu mul küll ebaõnnestus, sest ei jäänud toodetega rahule (kleit paistis läbi ja päikeseprillid olid liiga suured minu pea jaoks), kuid rohkem pole mul toodetega probleeme olnud. Eks pean ise ka rohkem jälgima, millist toodet tellida. Tasub vaadata teiste tellijate kommentaare ja pilte. Kui neid tootel juures ei ole, siis ma olen alati väga kahevahel, kas tellida või mitte. 
Seekord uudistasin lehel, et leida suveks mingeid ägedaid pluuse, kleite ja  kingi. Panin teie jaoks ka väikese wishlisti kokku ning tellisin endale nendest paar asja. Ma väga loodan, et need mulle ka sobivad. Alles hiljuti sain kätte oma Zafuli bikiinide tellimuse (kirjutasin  bikiinidest SIIN) ning kusjuures bikiinid olid kõik väga ilusad, mul neid vaja ainult vähe väiksemaks õmmelda (bikiinide ülaosa paelu just). Näitan neid suve jooksul oma Instagram'i piltidel ;) Nii julge ma pole, et bikiinipilte suurelt blogis näidata.

xxx

I have ordered from Rosegal.com several times and now I did another purchase and bought some summer clothes. I really need some new cute dresses for summer and I found some really nice ones from the site. I did a little collage for you where you can see which dress goes with which shoes. There are also two especially cute blouse options. Off-the-shoulder-style still a trend! Since summer is the best time to take cute outfit pictures I tried to pick out pieces that would look cool on Instagram pictures but they also had to be cute and go together with my style. Yes, I wear a lot of pink but this time I also looked at other colors. For example, this baby blue dress that you can see from the picture below (hint: this one I ordered!). Other things I ordered you can see when I receive the parcel. So keep an eye on my Instagram ;)

Postita kommentaar