Social icons

2018/05/23

GARNIER HAIR FOOD


Mulle hullult meeldib juuste teemadel kirjutada ja seekord saangi teile tutvustada midagi uut enda juuksehoolduses. Olen umbes kuu aega  kasutanud Garnier Hair Food papaia juuksemaski tavalise palsami asemel. Tegemist on imeliselt lõhnava masikga, mis ei sisalda parabeene, silikoone ega muid kunstlikke aineid (sisaldab 98% looduslikult saadud koostisosi). Mulle meeldib, et nad on pakendile lisanud pildi, et seda ei tohi süüa. Seda nuusutades võiks tõesti arvata, et tegemist on pudingu või jogurtiga, hihi. Aga üleüldiselt aitab mask parandada kahjustatud juukseid ja neid sügavuti niisutada. Kuna mul on lokkis juuksed, siis mulle on oluline, et juuksed oleksid pärast pesu kahuvabad ja kergesti käsitletavad. Lisaks ma lokitan ja sirgendan neid üsna tihti. Pärast maskitamist on juuksed just nii pehmed ja siledad kui ma tahan.  Vähemalt hetkel mulle tundub, et antud mask minu juustele sobib. Eks ma juuni keskel küsin oma juuksuri käest, mis seisus mu juuksed on. Aaa, ning maski hoian peas üsna lühikest aega, tavaliselt kuni 5 min, aga see mõjub juba ka kui ainult 1 min on peas olnud.
Lisaks papaia maskile on olemas veel makadaamia, banaani ja goji marjade juuksemaskid.

NB! Kuni mai lõpuni käib veel Eesti Blogiauhindade hääletus ning minu blogi Riiinulife on ilu-ja moeblogijate kategoorias kenasti esindatud. Kui Sulle mu blogi meeldib, siis oleksin väga tänulik, et minule oma hääle annaksid :) Saad seda teha SIIN.xxx

I've been using a Garnier Papaya Hair Food mask for a month now and I'm obsessed with it! I use it instead of a conditioner and just leave it on 1-5 min. It smells like a real papaya and the packaging even has a picture on it that says not to eat it. Well, the mask really does look like a pudding or yogurt. The main reason I like the mask is because it helps to treat my hair the right way. It consists of 98% of naturally derived ingredients, has no parabens and silicones. My hair looks silky and alive after using the mask.  Since I  curl and straighten my hair quite often I need that extra food for my hair and at least it seems like the mask works. I have a hair appointment next month and then I can ask in which condition my hair is now. Will keep you posted !
And if you're not a papaya fan, you can choose goji, macadamia or a banana mask as well ;)3 kommentaari

 1. Seda võib ka juuksekreemina kasutada, minu kuivad juukseotsad armastavad seda!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Oo, hea mõte, ma sedasi ei olegi seda toodet kasutanud. Proovin järgi :)

   Kustuta
  2. Pakendil täitsa kirjas ka ;)

   Kustuta