Social icons

2018/03/21

KUMA BUTTERFLY EARRINGS AND LOVE ENERGY NECKLACE


Eile sain ma ühe eriti armsa pakikese, kus peitsid end puidust Kuma liblikakujulised kõrvarõngad ning Kuma Love Energy roosa kvartsiga kaelakett. Kõrvarõngaid saab kanda kahte pidi, sest liblikate keskel olev hõbedane kinniti osa on eemaldatav. Liblikad on ühelt poolt beebiroosad ja teiselt poolt mustad. Need on nii armsad! "Love Energy" kaelakett oma värvidelt nii mina: roosa ja halliga! Kaelakee kohta tuli kaasa väike kirjake, mis andis mulle teada, et millal iganes ma tunnen end väsinuna või kui mind on mõni mure vaevamas, siis tuleb mul antud keed hoida ja see aitab mul leida lahendused igale küsimusele. Hea enesetunde nimel tuleb mul seda ketti nüüd koguaeg kanda, hihi. Ma olen Kuma liblikate fänn olnud juba firma algusaegadest saadik (mul peaks olema liblikas nende esimesest kollektsioonist) ja neid liblika prosse on mul kodus juba 4 tk. Ma olen ka päris mitmele sõbrannale Kuma liblikaid kinkinud. Ootan põnevusega, mis te veel kõike välja mõtlete ja  olen ma siiralt tänulik, et sellise üllatuse mulle saatsite. Aitäh, Kuma! :)

xxx

So yesterday I got a really cute delivery from Kuma. I got their newest wooden butterfly earrings and Love Energy necklace. Butterfly Effect earrings can be worn both ways. I can wear them as pink butterflies or if I want I can just change the removable silver attachment in the middle and wear them as black butterflies. Or one pink and one black earring :) It depends on my mood. But most of all, they look so adorable! "Love Energy" necklace is pink and grey and you all know how I feel towards these two colors. With the necklace came a little note that said that whenever I feel tired or have something bothering me then I just have to hold the necklace and I can get answers to all of my questions. That's so thoughtful :) I'm a fan of Kuma butterflies and I have like 4 of them my own (one of them is from their very first collection). I have bought them as a gift to friends and family as well. I wanna say a big thank you to Kuma for sending me such a lovely gift ! :) 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
FOLLOW ME ON FACEBOOK
Postita kommentaar