Social icons

2018/03/08

HAIR: PLACENT ACTIV - DOES IT WORK?


Hei! Tegin just teist korda läbi Placent Active toodetega kuuri, kus kasutasin nende shampooni, palsamit ja juukseampulle. Kes ei tea, mis toodetega tegemist on , saab lugeda ühte mu varasemat postutst SIIN. Kuuriga alustasin jaanuari alguses, kohe pärast mu viimast juuksurikülastust. Mu juuksed olid ikka üsna katki (eriti otsad sellest blondist) ja nad kohe karjusid hoolituse järele. Shampooni, palsamit ja ampulle kasutasin 2 korda nädalas, sest mul ei ole vaja tihedamini oma juukseid pesta (kes veel ei tea, mul on loomulikult lokkis juuksed, mis on blondi balayage värvitud). 

Shampoon ja palsam mulle meeldivad. Juuksed saavad puhtaks ja siledaks ning lõhn on neil mõlemil täitsa okei. Ampulle on veidi keerulisem kasutada. Nimelt tuleb need lahti murda, et nendes peituv vedelik kätte saada (ampullid on klaasist ja need pole tavalisel moel avatavad). Ma keeran need tavaliselt rätiku sees katki, nii ei tee ma endale haiget ja ei pilla kogu tuba vedelikku täis :) Ampullist kallan vedelikku pähe sektsioonide kaupa, alustades pea pealt, liikudes külgedele. Kui toode peas, masseerin selle ringjate liigutustega laiali ja hiljem kammin juuksed üle. 

xxx

I just finished my second Placent Active treatment with their shampoo, conditioner and hair ampoules combo. If you want to know more about these products then read THIS. I started it right after my last hair appointment in January because then it's good to see the results. I used the products twice a week.

I actually really like the shampoo and the conditioner. My hair gets clean and silky and the product's scent is also okay.  It's a bit tricky to use the hair ampoules because you have to break them to open them. I use a towel to break them so I won't hurt myself. I pour the liquid all over my head and then massage it and comb my hair.Selle pea kahe kuu jooksul olen tähele pannud, et mul on palju uusi juukseid kasvama hakanud. teate küll neid tüütuid paari cm karvu, mis igalpool turritavad ja korrale ei allu :D Lisaks näen ka viimatise juuste värvimise järgi, et juuksed on u 2-3 cm kasvanud. Üleüldse esineb mul hetkel vähem juuste väljalangemist ning juuksed tunduvad tervemad. Kuna mul on shampooni ja palsamit veel alles, siis mõtlesin osta uued ampullid ja neid edasi kasutada. Soov on oma pikad juuksed tagasi saada, sest nii lühikeste juustega nagu mul praegu on, ma vist ei mäletagi, millal viimati olin.  Proovisin ka pildid teha kohe pärast juuksurit ja nüüd, kuid kuna mul lokkis juuksed, siis väga ei ole piltidelt aru saada, palju need mul siis kasvanud on :)  Lisaks on pärast juuksurit pilt tehtud õhtul pimedas ja nad tunduvad sellel oranzimakad kui nad tegelikult olid.

xxx

I have noticed my hair has grown at least 2-3 cm during the 2 months time. I can see a lot of new baby hairs that is hard to control :D  I don't lose as much hair as I used to while combing and I don't have many splits ends as well. Since I still have some of the shampoo and conditioner left, I thought I would buy another pack of the hair ampoules and continue with the treatment. I really wanna grow back my long hair and hopefully, these products help me do that :) Pilt minu juustest kohe pärast juuksurit ja praegu.
Pic of my hair right after my hair appointment and now

Postita kommentaar