Social icons

2017/12/13

ROSEGAL WINTER WISHLIST

Viimane kord kui ma Rosegal.com veebilehe kaudu asju tellisin, ei jäänud ma päris rahule, sest tellitud päikeseprillid olid mulle suured (need on muideks mul müügis SIIN) ja roosa suvine kleit oli liiga läbipaistev (kuid ma lasen sellele mingi alusseeliku õmmelda, siis saab kanda). Seekord otsustasin minna teisele katsele ja uue tellimuse teha, sest Rosegal pakkus mulle uut võimalust nende asju testida. Valik osutus oodatust raskemaks, sest neil on hetkel lehel käimas nii palju allahindluseid ning tooteid on meeletutes kogustes. Panin kirja oma wishlisti ning osad selles olevad tooted on ka minu poole teel. Kas oskate piltide järgi ära arvata, mida ma tellisin? Ütlen kohe ära, et üks toode on mantel, aga teised ? Summa 45 dollarit.  Õigesti vastanud kommenteerija saab minu poolt pisikese üllatuse :) Kõik tooted on pildi all lingitud.


Time for another Rosegal.com wishlist! Last time I made and order from that site was in summer and then I ordered pink sunglasses and a dress. Unfortunately the glasses were a little too big for me and the dress a bit see through. I still have worn both of the items and decided to sew a little underskirt on the dress so I can wear it more often because it's really beautiful This time I decided to look what Rosegal has to offer this winter season. I actually really needed a new coat and decided to order a grey one from the picture. I hope it looks good on me. But I also ordered some other things. Can you guess what I ordered (hint: not all of the items on the picture, although I would want every single thing on it!). What are your favorite items on the wishlist?











2 kommentaari

  1. Miks ma ugg.e jne taolise taustaga asju ei kanna https://www.facebook.com/official.peta/videos/10154732136309586/?hc_location=ufi

    VastaKustuta
  2. Vaatasn videot...kurb. Aga ma olen sellest teadlik ning ise ühtegi originaalpaari ugg'e ei oma. Õnneks Rosegal.com veebilehel müüdavad jalatsid on kunstnahast ning nende tegemisel loodetavasti üksi lammas viga ei saanud.

    VastaKustuta