Social icons

2017/09/26

OOTD: GREY x PINK

dress: thrifted / sweater: New Yorker / Butterfly brooch: KUMA / watch: RICH GONE BROKE / sneakers: kraba.ee / bag: from a FB group

Hei-hei! Laupäeval oli siis minu sünnipäev, kuid pidutsused algasid juba reedel koos sõbrannadega ning punkti sai kogu trall alles esmaspäeval töö juures :) Nii-nii tore oli kogu see nädalavahetus ning olen ikka super tänulik kõigile armsate soovide eest. Sain nii palju toredaid kingitusi ning nägu oli naerul terve see aeg. Tuba on siiamaani roosasid lilli ja õhupalle täis (idüll!) Lisaks minu sünnipäevale algas nädalavahetusel ka sügis, mis tõi uuesti soojakraadid ehk ajutiselt saab paksu jope kappi tagasi panna. Püüdsin piltidele ka oma esmaspäevase outfiti, millega töökaaslaste õnnitlusi vastu võtsin. Ma olen enda jaoks totaalse lemmik combo avastanud - hall ja roosa - nii nunnu! Kirsiks tordil on aga mu uus Kuma liblikas, mille ma samuti sünnipäevaks sain ja mis iga tavalise riietuse kohe palju huvitavamaks muudab :) See on mul juba neljas liblikas, kuid ma endiselt fännan neid nii palju, et kindlasti maandub neid minu koju veelgi :P


On 23rd of September was my birthday but the celebrations started already on last Friday and ended yesterday. I got so many nice gifts and could not be any happier that I have so cool family, good friends and awesome co-workers :) My apartment is still filled with pink balloons and flowers (so me!). Last week was also the start of fall season but luckily the weather has been so nice and warm that I don't have to wear my winter jackets jet. I also captured my yesterday's outfit which I just love so much - pink & gray - match made in heaven! 

4 kommentaari