Social icons

2017/09/20

HOME DESIGN: LIGHTSINHOME

Minuga võttis ühendust selline veebipood nagu Lightsinhome.com, et ma tutvustaksin oma blogi lugejatele nende veebipoes müüdavaid lampe. Tegemist on siis ettevõttega, kes müüb hea hinna ja kvaliteedi suhtega erinevaid lühtreid, laelampe, seinalampe jne. Valikus on üle tuhande toote. Ettevõtte kirjeldab end sõnadega trendikas, öko ja mugav. Ma igaks juhuks mainin ära, et taolisi kirju, kus tahetakse, et ma nende veebilehest/poest kirjutaksin, tuleb mulle üsna palju, kuid alati ma kõikide soove täitma ei asu, sest toode peab mulle siiski ka meeldima. Antud veebipoodi jäin ma aga tükiks ajaks ringi tuiama ja ahhetama, et postituse kirjutamine korra juba ununes :D Eks peas keerlesid juba mõtted, mis tooteid enda koju tahaks ja mis tuppa jne jne. Aga mis ma ikka nii palju räägin, pildid räägivad ju enda eest. Tõin välja lambid, mis mulle silma hakkasid ja mida ma hea meelega ka oma koju soetaksin. Eriti meeldivad mulle musta-valgega lambid, sest need sobiksid vähemalt minu praegusesse koju kõige paremini. Kõikide toodete lingid on ka olemas vastavate pildikollaažide all ;)


How often do you explore around different websites to get inspiration for your own home design? I do that quite a lot because I don't have my very own home jet and I like to dream what interior and items I would like to have there. Couple of days ago I was introduced to a website called Lightsinhome.com which is focused on selling different types of lamps (chandeliers, ceiling lights, pedant lights, wall sconces etc). Lightsinhome.com is a professional manufacturer of lights and they describe their products as eco-friendly, elegant and energy saving. I actually spent quite a lot of time exploring their different type of lamps and found so many beautyful ones. I added here some pictures of the lamps (with links) I like the most. Mostly black and white colors or some extraordinary designs so they would be like statement elements of the room.


Postita kommentaar