Social icons

2017/07/14

OOTD: BLACK x WHITE x SPECTACLES

 Dress: Stradivarius / sunglasses: Spectacles

Huuh, lõpuks ometi on jälle käes reede ning loodetavasti on nädalavahetusel ilma, et saaks päevitama minna. Nimelt olen järgmine reede pulma minemas ning kuna mu kleit on selline, kus selg on põhimõtteliselt paljas, oleks ilus, kui kerge jume peal oleks. Ahjaa, täna muide on siis sõbrannal tüdrukuteõhtu ning see saab kindlasti fun olema, sest meil päris kiftid plaanid  (Maaris, ära muretse, ühtegi vihjet ma sulle siia ei kirjuta :D ). Ma ei plaaninud veel nendest rääkida, kuid kui te tähelepanelikult mind Instagrammis või Snapchatis (riinre) jälginud olete, siis kindlasti olete märganud, et mu videod on veidi teistsugusemad kui teistel. Suur saladus on mu päikeseprillides - need on Snapchati Spectacles prillid. Ei, ma ei saanud neid blogijana kusagilt tasuta vaid need kinkis mulle mu mees :)  Aga ma plaanin nendest ka eraldi postituse teha (arvatavasti isegi video). Seniks aga ciao ja ma hakkan end vaikselt tüdrukute õhtuks sättima ;)


Finally it's Friday! Today I'm going on a bachelorette party and next week is the big wedding - my husband's sister is getting married. Hopefully I can catch some sun during the weekend because I'm planning to wear a quite low back dress and a little tan would suit so well (my dress is light pink). Also, have you noticed something different on my Instagram and Snapchat videos? My husband bought me Snapchat Spectacles sunglasses as an early birthday present and I'm using these to create totally different videos ;) So if you haven't seen my snaps jet, then follow me on Instagram and Snapchat (riinre)!


Postita kommentaar