Social icons

2016/11/21

OOTD: RESERVED COAT

Juba aasta alguses ma mõtlesin selle peale, et uueks talveks tuleks muretseda uus ja soojem talvemantel. Ma talviti kannan soojemate ilmadega alati villast mantlit ning kui juba rohkem miinuskraade tuleb, siis sellist pikemat jope tüüpi mantlit. Ühe sellise otsingul ma alles hiljuti olingi ning proovisin Reserved'i kaupluses oi kui palju erinevaid mantleid selga. Ükski ei olnud päris "see" ning alles siis kui juba olin peaaegu poest väljas, märkasin ühe puu peal midagi heledat ning läksin kohe vaatama. Tegemist oligi minu uue mantliga, mis end teiste beežide jopede vahel peitis. Neid mantleid oli tol hetkel Viru Reserved'is alles ainult 2 tk ning ma algselt üldse ei märganud neid seal sama värvi jopede vahel. Ma olen tavaliselt harjunud erinevate vöödega mantlitega, et enda keskkohta rõhutada, kuid antud mantel meeldib mulle isegi sellisena nagu see on. Mantlil on kergelt kehasse töödeldud lõige ning ma armastan selle seest sooja ja pehmet kapuutsi ja kraed. Praegu on sellega veel üsna palav ringi tuiata (oleneb muidugi, mida ma mantli all kannan), kuid vihmaste ilmadega ning eriti suurte miinuskraadidega olen ma vähemalt valmis. Väike rõõmusõnum ka teile, sest järgmised postitused on juba jõuluteemalised (täpsemalt kingiideed)!

Since the beginning of this year I thought I should buy a new winter coat for the next fall. I usually wear woolen coat when it's not that cold and a warmer quilted coat when it gets colder. I didn't found any at the end of last winter season so I went to look a new coat a couple of weeks ago. I tried on many coats at Reserved shop but I didn't like any of them. So I was about to leave the store when something beige caught my eye. And there it was, hiding between beige jackets, my new coat. It just fits me so well and I just love it's warm hood and collar. I usually like coats with belts to point out my tiny waist but since this coat is quite body hugging, I like it. Now I can be sure I won't get cold during the winter season :)  And be ready for my next posts, because they are Christmas themed (hint: gift guides)!

Coat: Reserved / jeans: Zara / boots: Dune London / bag: H&M


2 kommentaari

  1. I wish I was able to understand what you were saying, but I'm in love with your take on the puffy coat. It definitely makes me want to purchase one. xx

    www.thechrissycollective.com

    VastaKustuta