Social icons

2016/08/24

WEDDING TALK part 3: BACHELORETTE PARTY!Hei!

Lõpuks ometi sain kätte kauaoodatud tüdrukuteõhtu pildid! Minu pidu toimus täpselt nädal enne pulmi ehk 30.juulil ning see päev oli nii fun. Päev algas sellega, et tüdrukud ootasid mind Vanalinna Salong'is, kuhu oli kaetud väike suupistelaud šampustega. Mulle tehti seal meik ja soeng. Meigi tegi kwanitabeauty (kahjuks mul meikari päris nimi pole enam meeles) ja soengu Kätlin Nedo ( vaata kadunedohair) - super tulemus mõlema ilutegija poolt!! Pärast seda läksime Vabaduse väljakule, kus saime kokku fotograafiga, kes umbes tund aega meiega mööda vanalinna kaasas käis ja pilte klõpsis. Loomulikult kuulus mu õhtu hulka ka erinevate ülesannete täitmine ja asjade müümine. Näiteks pidin raseerija maha müüa, sest abielus olles ei pdavat seda vaja minema :D Õhtu poole suundusime Sushi Plaza pop up lounge'i, kus söime maitsvaid sushisid ja jõime head ploomiveini. Peaaegu südaöösel liikusime juba tagasi vanalinna ööklubisse Vabank ning pidu kestis varajaste hommikutundideni. Ma olen nii õnnelik, et mul nii super toredad sõbrannad, sest see päev oli nii tore :) Ja ma tundsin end täieliku printsessina terve selle päeva (mul oli isegi roosade detailidega kroon peas!). Fun fact ka. Vabakal oli samal päeval üks poissmeestepidu, kus poissmees oli riietatud Super Mario'ks. Selle peale ütlesid minu tüdrukud, et ma olen nagu see Super Mario printsess ning me pidime koos pilti tegema. 
Ja ma tean, et te ootate juba pingsalt mu pulmapilte, ma ise ka, kuid neid ei saa enne kui fotograafil need lõpuks valmis töödeldud on :) Niiet stay tuned ja hoidke ikka pilk peal mu Snapchat'il (riinre) ja Instagram'il, sest nendesse kanalitesse postitan alati kõige esimesena.

Hi! So I finally got my bachelorette party pictures and I love them!  My party was exactly one week before my wedding, on July 30th. My day started at a beauty salon where I got my hair and makeup done by kwanitabeauty and kadunedohair. I absolutely loved how I looked afterwards, felt like a princess and I even had a crown :) Later the day we had a fun photoshoot in Tallinn old town and of course I had a list of assignments to do throughout the day. For example, I had to sell a razor because apparently you don't need one when you are married :D Later the day we had some tasty sushi's at Sushi Plaza pop up lounge and about midnight we headed back to old town clubbing.
 I really liked my party and love my girls for arranging all of it :) 
Now I can't wait to see and show you the wedding pictures! So make sure to follow me on Snapchat (riinre) and Instagram because I post there first.


4 kommentaari