Social icons

2016/07/03

BELLYDANCING!

Hei!


Kes veel ei tea, siis keskkooliajal tegelesin ma kõhutantsuga ning see nädalavahetus sai osa meie vanast grupist (Seesam) kokku ja esinesime Türi 90 ürituste raames :) Nii nii tore oli üle pika aja jälle kostüümid selga tõmmata ja oma vanade trennikaaslastega puusad nõksuma panna. Viimati esinesime koos aastal 2008! Ma oli täiesti kindel, et mul on tantsud meelest läinud, kuid kehamälu on ikka imeline. Paar korda läbi tantsismist ja juba tulevad liigutused meelde. Mu armas elukaalsane filmis veidi meie esinemist ning saan ka teile näidata, millega ma siis kunagi tegelenud olen. Kuidas tundub? :)
Head pühapäeva jätku!

Hi! So I haven't told you before, but I used to do bellydancing. It goes way back to my high school years. This weekend  our bellydancers group Seesam  (not all of us) got together and were invited to perform during our hometown 90th birthday celebrations. We hadn't danced together since 2008! It was so much fun and I enjoyed it very much! But watch a little clip from our performance and see for yourself :) Leave a comment below of what do you think!

2 kommentaari