Social icons

2016/05/27

FRIDAY: SIMPLE OOTD AND HAIR

Hei!

Käisin eelmine reede juuksuris ning mõtlesin, et jagan ka teiega oma imepisikest soenguvärskendust. Üks reede siia - sinna  :D
Kes veel ei tea (või ei ole aru saanud), siis ma olen täitsa lokkis juustega ning seetõttu naudin ma täiel rinnal seda kui juuksuris saab juuksed ära sirgendatud (ma ise lihtsalt ei viitsi tervet pead väga tihti sirgendada). Lasin endale heledaid ja tumedaid salke teha, et tulemus jääks väga loomulik ning tekiks kerge balayage efekt. Ma üldse ei taha enam tervet pead ühe kindla värviga värvida vaid eelistan sellist naturaalsemat ja loomulikumat tulemust (triibutamine on selleks minu jaoks ideaalne). Ja mulle nii meeldib mu juuksur Leana Türi Nofretetest, sest ta saab täpselt aru, mis ma soovin ja oskab ka soovitusi jagada vastavalt minu juuksetüübile. Aga mis seal ikka, ilusat algavat nädalavahetust ning ma lähen vaatan, kas ma köögist veel arbuusi leian ;)

Today I'm showing you some quick photos which I made last week at my home after I got my hair done. Actually it was exactly a week ago, but oh well, Friday is Friday :D
If you don't know jet, then I have naturally curly hair and I like to get it straightened every time I visit my hairdresser. I actually like my hair straight more than curly because it is much easier to handle them. So what did I do? I got new highlights. I wanted them to look quite natural and to compliment my natural hair color as well. It kind of looks like a balayage but in a different way.  

Shirt: Sinsay / jeans: H&M

Have a nice weekend!

Postita kommentaar