Social icons

2016/04/20

GRWM: Fleur de force makeup + spring outfit

Hei !

Järjekordne video on teie ees! Loodan, et meeldib ja andke kindlasti kommentaarides teada, milliseid videosid te näha sooviks ;)

Lisaks, palun hääletage minu poolt AVON meigivõistlusel SIIN. ( Avage link, valige teine lehekülg ning vajutage Like nupu peale). Suur kalli ja pai juba ette!
*Kui ma olen esikolmikus, siis saate ka Teie minu võidust osa!

NYX loosimine käib kuni reedeni, võta osa SIIN!

Hey! So here is my second youtube video, where I will show you my spring makeup and outfit. I hope you like it and if you do, please comment below which kind of videos would you like to see from me in the future!
3 kommentaari

 1. Proovisin hääletada, ei oska vist. Kas enne peab Avoni lehte ka like'ma või milles asi? Püüdsin küll sinu pildi all 'thumbs up'i vajutada, aga viskas mind kohe esilehele üles tagasi ning hääl vist kohale ei jõudnud :/

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kusjuures ma vaatasin ise ka, et viskab üles. Kas proovisid lehte like'da ja siis hääletada? Ehk aitab :)

   Kustuta
  2. Tundub, et neil endil oli miskit korrast ära lehel. Hääl sulle antud! Edu! :)

   Kustuta