Social icons

2016/03/17

PERFECT EARRINGS FROM EBAY!

Hei-hei!

Kõigepealt pean juba ette vabandama, et uut balli postitust ei tule, sest mu kallis elukaaslane jäi päev enne seda haigeks. Ma olin loomulikult kurb, kuid tervis on tähtsam. Võin öelda, et antud üritusel oleksin kandnud sama kleiti, mida kandsin SIIN ja soengu ning meigi oleksin usaldanud Getter Jaani'le (aeg oli juba kinni pandud). Aga eks mõni teinekord :)
Tänases postituses jagan teiega oma vaimustust oma uute kõrvarõngaste kohta, mis ma omale ebay kaudu tellisin. Mu elukaaslane ütleb, et need on nagu IKEA kõrvarõngad, sest koosnevad mitmest jupist ja et need ilusad oleksid, pead need juppidest kõrva kokku panema :D Mulle need meeldivad. Nad meenutavad mulle veidi nabarõngaid oma kõvera osa poolest. Tellisin nii leheimitatsioonidega kui kivikestega kõrvarõngad. Mõlemad kõrvarõngad tellisin umbes kuu või kaks tagasi, kuid kandnud olen ainult lehtedega kõrvakaid, sest teised suutis mu kass kuidagi nii ära kaotada, et ma ei ole neid siiamaani suutnud üles leida :D Seetõttu tellisin kiviga kõrvakad uuesti ja need saabusid enam-vähem nädalaga kohale. Leheimitatsiooniga kõrvarõngad on kullatooni ja kiviga kõrvakad roosa kulla toonis. Mõlemad maksid alla 1 dollari ja ega nad kaua ei kesta ka (värv kulub maha), kuid sellegipoolest on nad ilusad ja efektsed ning kannan kaua kannatab :)
Pildid räägivad enda eest. Kuidas teile taolised kõrvakad meeldivad? Ma ise taolisi Eesti poodidest veel leidnud ei ole (okei, ma ei ole väga otsinud ka ).

First of all I have to say that there will not be a ball post because I (sadly) wasn't able to go there (my boyfriend got ill). But if you still would want to know what would I have wear there, then you can take a look at my last ball post HERE. I would have worn the same dress with a different hair-do and make-up.
In today's post I'm introducing you my new earrings which I ordered from ebay. My boyfriend says they are IKEA earrings because they consist of many different parts :D Well, I like how they look on and they even remind me bellybutton rings. I have two sets of them: gold pair which have leaves on them and the other pair is rose gold and with rhinestones. What do you think of them?8 kommentaari