Social icons

2016/02/25

ESTONIAN INDEPENDENCE DAY AND MY BLUE-BLACK-WHITE DRESS

Hei kallid lugejad!

Eile oli Vabariigi aastapäev ning teen siia väikese kokkuvõtte oma päevast.
Pidupäeva hommikuks tellisin Vahvlihaldjatelt kohupiima-vahukoore täidisega vahvleid. Kuller tõi need kohale ja ma olin juba pakendist vaimustuses. Ja oi, need maitsesid küll imehästi! Kui soovite tellida, siis  kirjutage neile info@vahvlihaldjad.ee . Nad teevad lisaks täidisega vahvlitele ka tavalisi nn vanakooli vahvleid.  Hiljem viisime neid vahvleid veel ka mu vanema venna perele, sest ma olin oma uue roosa panni (jep, mul on roosa pann :D) sinna unustanud ja läksime sellele järgi.  Päeva peale käisime veel mu elukaaslase õepere juures ning õhtul olime lihtsalt kahekesti kodus, söime kiluvõileibu ja vaatasime presidendi vastuvõttu.


So yesterday was Estonian Independence Day (Estonia is 98 years old now!) and to celebrate that we started our morning with waffles! During the day we visited my brother and my boyfriend's family and finished our day watching on tv our Anniversary ball (to see what our prominent people were wearing) and ate sprat sandwiches. Oh, and I wore the whole day my blue-black-white stripes dress which I got a while ago from London, Primark. Blue, black and white are Estonian flag colors. I usually wear this dress once a year and I don't even know why I don't wear it more often :)


Ma kohe huviga vaatsin, mis seekord naistel seljas olid ning ma olin meeldivalt üllatunud, et väga palju "ämbreid" silma ei hakanud ning enamustel olid väga klassikaliste ja lihtsate lõigetega kleidid. Ilusaid kleite oli palju, kuid eriti meeldisid mulle Kristel Mardisoo (vasakul) ja Kadri Simsoini (paremal) kleidid. Kristelil oli haldjalik Iris Janvieri kleit ja Kadril jälle väga julge oranž voogav kleit (kahjuks ma moedisainerit ei tea). 
 
 Pildid pärit siit

Aga ka mina otsisin tähtsa päeva puhul välja oma sini-must-valge kleidi ning tatsasin sellega terve päeva ringi. Nali on see, et antud kleit on ostetud 2 aastat tagasi Londonist, Primark'ist. Ja ma ausalt-öeldes ei kanna seda kleiti üldse tihti, tavaliselt kord aastas Vabariigi aastapäeval ja mõnel üksikul korral veel. Ma ei ole seda veel siin kirjutanud, kuid märtsi keskel saan ka mina uuesti ballile minna. Kuhu, miks ja millal juba mõnes teises postituses ;)

NB! Kes veel mu loosimisest ei ole jõudnud osa võtta, siis kindlasti vaadake SIIA ja tehke seda, sest auhind on magus ;)


7 kommentaari