Social icons

2015/10/26

PACKING - sunshine, here I come!

Hei!

Juba täna sõidan nädalaks Türki puhkama. Mõtlesin, et kirjutaks siia lühiülevaate asjadest, mida mina kindlasti kaasa võtan (käsipagas+äraantav pagas).
Tegin väikese listi, ilma milleta ma ei kujutaks sellist reisi ette.

TOP 5 ASJA KÄSIPAGASISSE:

 1. iPad - ühesõnaga igasugune tahvelarvuti sobib. Ma üldjuhul pikematel reisidel olen alati tahvli kaasa võtnud ning lennu ajal seal kas filme või seriaale vaadanud. Aeg otseses mõttes lendab sellel ajal!
 2. Ajakirjad - no miks mitte uusimaid moetrende mõnest põnevast ajakirjast lugeda
 3. Kõrvaklapid - ega ilma nendeta ma tahvlist midagi vaadata ei saaks ka. Lisaks ma kuulan alati muusikat, kui ma lendan. Silm kinni, iPod lahti ja muss mängima -mõnus!
 4. Snäkid - kui lennu ajal ei pakuta süüa, tuleb väike snäkk endal kaasa haarata. Üldjuhul ma võtan kaasa kas küpsise-või kommipaki ja väikse veepudeli (ostan lennujaamast)
 5. Päikeseprillid - ma ju ootan suurt päikest, kui ma kohale jõuan ja mul on need lihtne kotist üles leida kohe kui lennukipealt maha astun


MIDA KINDLASTI KAASA PAKKIDA SUURDE KOHVRISSE:

 • Bikiinid- iseenesest mõistetav punkt, kuid panen kirja ikka, sest ma olen varem läinud nt ujulasse ja unustanud bikiinide alumise osa maha :D Ehk siis seekord tuleb minuga kaasa lausa 3 paari bikiine
 • Jalanõud - kokku tuleb minuga kaasa 3 paari jalatseid (1 paar läheb muidugi kohe jalga).
Plätud: nendes ju põhimõtteliselt terve nädala ainult elangi. Minu lemmikud on juba suhteliselt vana disainiga Nike tavalised mustad plätud
Sandaalid - veidi ilusamad kui tavalised plätud ja hea kombineerida erinevate riietega. Kaasas on beežid Lillelaadalt ostetud sandaalid.
Tennised - minu jaoks täiesti must-have! Panen need ka kohe jalga, sest meie ilmad on juba liiga külmad, et ainult plätudega lennukisse tormata. Kahjuks ma enam ei mäletagi, kust ma need tellisin, kuid arvatavasti kellegi käest buduaari turu veebilehelt.
 • Päevituskreemid - nii enne päevitamist kui pärast. Mul on kaasa Nivea SPF 30  kreem ja ka Garnier'i  SPF 15 sädelusega kreem. Päevitusjärgse kreemina on mul Oriflame After Sun kreem. Lisaks kasutan ka huultel huulepalsamit, mis on SPF15.
 • Riided -  ma olen hakanud viimasel ajal planeerima riietusi ette. Ehk siis ma võtan kaasa tegelikult vähe riideid ning lihtsalt kombineerin pükse-pluuse-seelikuid omavahel, et igapäev oleks erinev riietus. Kodus vaatan valmis, mis millega sobiks ja kuidas kanda annaks.
 • Juuksehooldustooted - Mul on lokkis heledaks triibutatud pikad juuksed ehk mul on vaja kindlasti kasutada päikesekaitsega juustesse jäetavat palsamit ja pärast pesu niisutavat juukseõli. Kaasa tuleb minuga näiteks Oriflame juustesse jäetav palsam (päikesekaistega), Rich kuumakaitse sprei, Tigi juukselakk. Lisaks võtan kaasa mõned šampooni ja palsami näidispakid, sest need on head pisikesed. Ja kindlasti on mul kaasas ka sirgendaja, juhuks kui ma tahan tuka sirgeks teha.
 • Meik - üldjuhul ma sellel ajal palju meiki ei kasuta, sest päike teeb oma töö. Sellegipoolest aga pistan kotti kulmupliiatsi ja päikesepuudri. Käisin enne reisi ka kosmeetiku juures, kus lasin ripsmed ja kulmud juba eelnevalt ära värvida. Nii on reisil lihtsam vaid pisiasju täiendada.
 • Lõhn - piisab kehaspreist, kaasa rändab minuga pisike Victorias Secret sprei
 Loodan, et taoline postitus aitab ka teil paremini enda puhkust ette valmistada :)
Bye-bye!

Postita kommentaar